Sith Postat Decembrie 28, 2018 Share Postat Decembrie 28, 2018 (editat) Va salut, Sunt posesorul unui amplificator de casti, Woo audio WA2. As dori sa modific iesirea de preu a acestuia, astfel incat sa pot sa atac intrarea de linie din integrat ( sunt posesorul unui Accu E470) Modificarea ar trebui sa constea de fapt intr-un atenuator pasiv de semnal, iari acesta ar trebui sa poata fi "bypassat" cu un comutator. WA2 devine astfel un fel de "buffer pe lampi" Ma poate ajuta cineva cu executia proiectului ? Sarbatori fericite va doresc! Editat Decembrie 28, 2018 de Sith clarificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinc Postat Decembrie 29, 2018 Share Postat Decembrie 29, 2018 Salut, Mie nu imi este prea clar ce anume vrei sa faci. Amplificatorul este cel din imaginea atasata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Ianuarie 1, 2019 Share Postat Ianuarie 1, 2019 Cred ca se vrea folosirea amplificatorului de casti ca preamp cu lampi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinc Postat Ianuarie 1, 2019 Share Postat Ianuarie 1, 2019 (editat) Pai se poate folosi deja. Pagina 8 a manualului https://static1.squarespace.com/static/56a27b6e2399a3d8d9bfa52a/t/5aaaa79a562fa7152fdb0fc7/1521133469289/WA2_Owners_Manual.pdf Editat Ianuarie 1, 2019 de catalinc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Ianuarie 2, 2019 Share Postat Ianuarie 2, 2019 Nu stiu cum este facut. Poate ca la iesirea PRE-OUT scoate semnal prea mare sau independent de pot. de volum. Sau poate se doreste tocmai realizarea independentei acelei iesiri fata de pot. de volum... Nu am cautat schema, autorul poate da mai multe detalii daca este interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate