Haveacigar Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 Buna seara!Am cumparat de la cineva acest Receiver Yamaha RX-V461.Un amic mi-a dat un sistem 5.1 Magnat. Destul de mici satelitii iar Subwofferul are 40 Wati.Yamaha are 6 Ohm iar pe satelitii Magnat scrie 4-8 Ohm.Intrebarea mea: exista compatibilitate intre cele 2 sau are de suferit Receiverul?Si cea de-a 2a intrebare: Am setat din meniu satelitii pe small, bass doar pe subw si crossoverul la 120 HZ din 200. E ok asa?Nu ma pricep de loc si sper sa ma ajutati sa inteleg daca am facut bine ce am facut.Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haveacigar Postat Noiembrie 19, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2018 Multumesc foarte mult pentru raspuns! Am ras si am citit serios. Ma bucur ca nu produc prin explozie pagube blocului. Nu-s bolnav de ''audiofilie'' dar pentru urechea mea ce am sunt foarte bine. Si am, dar nu ma laud! Sanatate la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate