andreic Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Buna ziua, As dori sa cumpar un cd player sh pt sistemul meu format din Triangle Altea+Roksan Kandy L3. Am in vedere moentan urmatoarele: -Rega Apollo1 -Rega Apollo 200 -Nad cd 542 si cd 521. Caut un sunet detaliat dar nu aspru si strident, ceva cald si matasos. Daca aveti ceva sugestii v-as ruga sa ma ajutati. Multumesc. Bugetul maxim ar fi de 250 euro aprox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiLLL Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Categoric Rega,insa ar fi bine daca ai cauta perechea lui Roksan Kandy L3,s-ar putea sa fi mai multumit...privind sunetul pe ansamblu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Februarie 24, 2014 Autor Share Postat Februarie 24, 2014 Pai am pus un anunt ca vreau sa cumpar roksan, dar momentan nu exista niciunul la vanzare. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Anuntul a fost sters, site-ul este de vanzari si nu de cereri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Februarie 24, 2014 Autor Share Postat Februarie 24, 2014 Ok, asta este, ne supunem regulilor... Apropo, am uitat sa mentionez ca detin si un DAC Cambridge Audio DacMagic, si m-ar ajuta foarte mult daca a facut vreodata cineva vreo comparatie intre acest dac si un oricare alt cd. Nu as vrea sa dau banii pe cd player si sa ma trezesc apoi ca laptopul+dac suna mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiLLL Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Nu vreau sa supar pe nimeni,dar cine ar fi deranjat daca se pune un anunt cu cineva care vrea sa cumpere un anume amplif sau o anume pereche de boxe!!! Ce regula se incalca aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Daca ai deja un dac de ce nu achizitionezi doar un transport ? In folclorul hi-fi este o axioma care zice ca dac +transport de valoarea X este net inferior unui cdplayer de aceiasi valoare. Daca primeaza versatilitatea dac-ului (folosit cu mai multe surse) alegerea este ca si facuta. Ca scurta paranteza, extrem de simplist, un transport ok este ala cu o mecanica imuna la vibratii, variatii termice, etc. Spre exemplu, in anii " 80 cand partea de corectare a erorilor nu era asa puternica se acorda mare atentie partii de transport. Din ce am vazut si surubarit un transport dichisit este cel din Kenwood dp1100 sg.Nu mai putin de 5 solutii tehnice in cascada pentru partea de vibratii, Plus multe alte fineturi ingineresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiLLL Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 depaseste un pic suma alocata de tine,dar e un player bun in banii astia...poate mai negociezi un pic,dar cel mai bine ar fi sa il asculti http://www.audioweb.ro/oferte/vizualizare/arcam-cd73/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Februarie 25, 2014 Autor Share Postat Februarie 25, 2014 M-am gandit si eu la varianta asta cu transportul si este de luat in calcul. De de alta partea parca nu mi-as dori ca toate sursele sa sune la fel, ci mi-as dori ca cd playerul sa sune mai putin "analitic" si mai mult cald. Am avut si cd playere vintage cu celebrul tda1541 si mi-au placut, dar nu se compara cu un cd high-end ca sa zic asa. E foarte departe si nu prea am cum sa ajung sa ascult acel arcam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Incearca un Rotel RCD-06SE,este in stoc la distribuitor ,te incadrezi in suma alocata si este si nou.Este un player mult peste nivelul lui de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate