djleco Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 Mi-a venit acest Crown CTS3000 la reparat, pe un canal finalii pur si simplu EXPLODATI, un scurt intre carcasa si una dintre bobinele LP+. Am schimbat toate semiconductoarele si o parte din rezistentele SMD de pe placile de comanda "buffere tottem pole amplificatoare de curent", schimbat finalii, si tot ce a mai trebuit, modificat cu o folie din fibra de sticla sa nu mai faca scurt alta data, si testat. Amplificatorul este cotat in malualul sau la 2x1500W/4R si 2x1200W/8R, adica 79Vrms/4R si 98Vrms/8R. Dupa reparatie si recalibrare conform manual service+ "skill-ul meu", la filmari a rezultat ceva spectaculos in 4R cit si in 8R. Un amplificator pe care eu l-as folosi exclusiv pe bass partea de subwoofere, mai ales ca are damping factor mare. Poze: Filmare 4R: https://www.youtube.com/watch?v=ejXSdbv4NKA&feature=youtu.be Filmare 8R: https://www.youtube.com/watch?v=VDERbxKgNIc&feature=youtu.be 3 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Octombrie 9, 2018 Autor Share Postat Octombrie 9, 2018 Multumesc si eu, n-am observat greseala... 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marko Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 Felicitari pentru lucrare. Lucrez depanare audio pro de mult timp si ma bucur cand vad ca mai sunt si altii care lucreaza cu raspundere. Tine-o tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Iulie 28, 2019 Autor Share Postat Iulie 28, 2019 Multumesc, spor la treburi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Iulie 28, 2019 Share Postat Iulie 28, 2019 Te-ai intors ? 🙂 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat August 17, 2019 Autor Share Postat August 17, 2019 Sint acasa, n-am plecat nicaieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate