catalinc Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 (editat) Mai mult de curiozitate am cumparat chestia de mai jos de pe ebay. E vanduta sub numele "DIY KIT HIFI JV8 Remote volume preamp kit 128 steps 2 channel 50K Relays" Am cumparat-o sub forma de kit si a trebuit sa inlocuiesc doar doua condensatoare electrolitice care mi s-au parut de proasta calitate. In rest toate componentele sunt in regula iar releele sunt chiar foarte bune. Telecomanda este din aluminiu masiv iar butoanele sunt tot din aluminiu, chiar daca par a fi din plastic. M-a suprins faptul ca functioneaza foarte bine. Asadar daca va doriti un preamplificator cu telecomanda chestia asta chiar merita ultimul dolar platit. O carcasa decenta costa mai mult. Editat Mai 2, 2018 de catalinc 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hifiaudio Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Se simte ceva in audio ( la semnal mic ) la comutarea releelor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinc Postat Mai 2, 2018 Autor Share Postat Mai 2, 2018 (editat) Nu se aud pocnituri. Editat Mai 2, 2018 de catalinc 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Daca nu ma insel, trece intai prin "mute" si apoi basculeaza releele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinc Postat Mai 3, 2018 Autor Share Postat Mai 3, 2018 Nu face mute. Doar creste sau scade volumul. Cred ca este "make before break", o sa verific. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 In cat timp a venit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinc Postat Mai 3, 2018 Autor Share Postat Mai 3, 2018 In aproximativ trei saptamani. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 (editat) Daca trece jumatate de an si functioneaza in continuare, ai dat lovitura. Kit-ul arata foarte interesant. Are un microprocesor programabil banuiesc. Nu ma pricep la chestiuni de genul asta, daca apare o problema de tip software, ai idee cum s-ar putea repara ? A venit cu vreo schema ? Editat Mai 3, 2018 de Greierasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad1980 Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Foarte interesanta jucaria. Am vazut ca se gasete si pusa in cutie. M-ar bate gandul sa pun in cutie un preu phono si un buffer pe lampi. Asa rezulta un preu complet (selector de surse+preu phono+buffer lampi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinc Postat Mai 3, 2018 Autor Share Postat Mai 3, 2018 Tot cu un buffer cu lampi o sa-l folosesc si eu. Poate si cu un gain 3X. Numai sa gasesc o carcasa incapatoare sau sa-mi vina cheful sa construiesc una. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hifiaudio Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Ar trebui o iesire ( L + R ) balansata - simetrica , poate in viitor ... nu se stie cu ce minunatie de amplificator vei impinge sunetul in boxe . Viata e plina de surprize ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinc Postat Mai 4, 2018 Autor Share Postat Mai 4, 2018 Am vazut si kit-uri pentru semnal balansat dar cel putin pe moment nu ma intereseaza. Dar cum zici si tu, nu stii ce-ti rezerva viitorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulral Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Salut Cătălin. S-ar putea să mă intereseze si pe mine jucărioare din acestea noi, mai renunț și eu la vechituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinc Postat Mai 9, 2018 Autor Share Postat Mai 9, 2018 Momentan nu am mai avut timp de teste dar cum reusesc mai postez cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate