adrianlucian Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Tintuit la pat de gripa am urmarit jurnalele de stiri, fapt care nu-mi sta in obiceiuri. Siderat, revoltat, deznadajduit rezum in citeva vorbe "situatia" -inpostura si incompetent -extrapolez cunoscuta zicala: dreptatea nu o cauti in salile tribunalelor cu urmatoarele corolare: -sanatatea nu o cauti la spital -educatia nu o cauti in invatamint de stat -siguranta nu o cauti la politie -salvarea din situatii critice nu o cauti la ISU. -etc Cit a mai ramas din Romania se datoreaza exclusive romanilor si nu institutiilor. Forte centrifuge ale disolutiei ne fac sa fim singuri, pe cont propiu. Pentru multi lucizi nu sunt noutati cele enumerate mai sus. Acest mod de a-mi exprima atitudinea nu ma caracterizeaza, este o stare de moment, maine carapacea va fi refacuta The engine is out of order Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viox Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Fluffy la noi totul se transforma in can can.Stii bine unde lucrez si ca idee pot sa iti spun ca la noi este simplu de explicat o eroare prin faptul ca ultimul care o poate evita este cel se afla la mansa.Restul sint povesti si constituie rating la tv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exclusivehifi Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 " În anul 1912, supraviețuitorii Titanicului au fost găsiți în 4 ore jumătate, in mijlocul Atlanticului. 102 ani mai târziu, undeva în România, e nevoie de 7 ore ca să găseşti un avion în Munţii Apuseni" Probabil daca satenii nu luau initiativa, cautarie se amanau pentru a doua zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate