bibi Postat Noiembrie 5, 2017 Share Postat Noiembrie 5, 2017 Henri Texier Hope Quartet la Jazz Nouveau Pe 6 noiembrie ( adica maine seara de la ora 20 ) va concerta la Control Club alaturi de Hope Quartet, cel mai nou proiect al sau - fabulosul pret este de 50 lei, in schimbul carora va puteti aseza la doar cativa metri de unul dintre cei mai interesanti contrabasisti lirici inca in activitate. Texier are un sunet special, usor de recunoscut de la primele acorduri ( mie, personal, imi aduce aminte cumva de Charlie Haden ) ">https://www.youtube.com/watch?v=vAmMjLivu_Q ------- Mie mi se pare incredibil ca un asemenea concert se poate desfasura intr-un club mic si ca ar putea trece neobservat Una mai veche care, tot in mod incredibil, a putut fi ascultata live la Teatrul Odeon intr-o frumoasa seara de vara, cu multi ani in urma, in chiar formula din videoclipul urmator : ">https://www.youtube.com/watch?v=IKIFr--NTd4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2017 merge si la poze audiofile : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2017 Vor avea si CDuri la intrare si Texier le va semna bucuros, asa cum s-au bucurat toti cei carora le-am cerut semnaturi la concertele anterioare ( Marc Ribot a semnat o caseta VHS cu Tom Waits - Big Time ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SonusF Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Thanks much, Bibi. Ca de obicei super informat si ai dat informatia in timp real A fost ceva n e m a i p o m e n i t, nu se poate descrie in cuvinte, ar fi prea palida imaginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Noiembrie 15, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2017 Daca tot e vorba de imagini ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SonusF Postat Noiembrie 16, 2017 Share Postat Noiembrie 16, 2017 Thanks much, Bibi ! Superbe imagini Nu am vrut sa postez foto cu ''Legendarul'' sa nu stric atmosfera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Noiembrie 18, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2017 cred ca-i era frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SonusF Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 cred ca-i era frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate