gionloc Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 stiti cumva ce cabluri de pe piata contin neotech-ul din titlu, rebranduit? incerc sa imi dau seama daca nu am ajuns vreodata in preajma lui, chiar daca el era deghizat. l-ati testat vreodata, a ramas in sistem in locul vreunui alt cablu? ma atrage ideea de a cumpara o bucata sa vad ce stie. dar, pe de alta parte, sa tot dau zeci de euro numai ca sa am ce vinde apoi, parca nici asta nu e o treaba. si atunci mai bine inca sapte-opt cd-uri. eu am acum audio note lexus, poate le-ati comparat. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megaptera Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Neotech is owned by Wan Lung of Taiwan which is the OEM supplier of OCC copper/silver cables for many of the big names in the audio industry such as Acoustic Zen and Harmonic Technology. Posibil la cei doi din coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate