maxugogu Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Salutare, uitandu-ma pe yt am dat peste acest video si m-a pus pe ganduri: ">https://www.youtube.com/watch?v=QOagVDZLQnA Habar n-aveam despre aceasta diferenta . Acum spuneti-mi va rog ce fel de cablu interconect sa caut pt. un amplificator entry , de ex. NAD, Marantz ... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 In clip-ul acela e un fel de "filozofia chibritului" sau reinventarea rotii, mai corect spus, redenumirea ei. Ambele sunt semnale SE, unul e ecranat, celalalt nu, exista zeci de teorii asupra anularii parazitilor, interferentelor, dar decit sa te gindesti la ele, cel m,ai bine e sa incerci. Am folosit ambele tipuri, rezultatele sunt date de sistem si potrivirea in acesta. Asta daca vorbim de semnal dintr-o sursa de tip DAC, CD, etc, adica de ordinul volt-ilor. Daca vorbim de pick-up ( mV ) atunci ecranarea e sfinta. Asa ca, daca vrei sa asculti muzica la calitate cit mai buna posibil, pune-te si incearca, rezultatul decide-l la ureche. Daca vrei sa faci filosofie, sa despici firul in 4, poti sa mergi mai departe cu teoria ( care, mie cel putin, in acel clip, mi se pare ca are fisuri mari.....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxugogu Postat Iulie 6, 2017 Autor Share Postat Iulie 6, 2017 Salut Jack, mersi de raspuns , Nu vreau sa fac filozofie , ci nu stiam care-i mersu` dupa ce-am vazut acel video, eu fiind in cautare de-un interconect ma pusese pe ganduri. Ma uitasem la tine la Neotech-uri pana-n 250 lei la 1 metru ,dar habar n-am care ar fi ok pt. mine , amplificatorul fiind un Nad C326 iar sursa este pc-ul , ASUS Essence STX II, cu cablaraia aferenta din spate , banuiesc c-ar fi mai indicat unul cu o ecranare zdravana , este si-un router wi-fi prin zona .... Pe incercate nu merge, eu fiind din provincie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mlaurentiu Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Nu doar amplificarea trebuie sa aiba circuit diferential, sursa trebuie sa aiba etaj de iesire construit pe acelasi principiu. Insa, ceva tot poti face: poti folosi 2 sarme torsadate pe care le ecranezi. Ecranul se conecteaza la masa la capatul dinspre amplificare. Sau un cablu de la Neotech construit cu 2 sarme pe interior si ecran exterior: de ex Neotech NEI 1002 sau 2002, insa costa putin peste 100€/m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate