ureche Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Salutare, Am nevoie de cateva recomandari din partea voastra. Urmeaza sa asamblez un amplificator cu lampi. Am am achizitionat o mare parte din piese, si am ajuns la conectorii pentru boxe. Fiind primul amplificator pe care il construiesc as vrea sa aflu parerea voastra. Merita achizitionarea unor conectori de $40+ in favoarea celor de pe e bay care sunt mult mai ieftini? Ati sesizat vreo diferenta audibila intre conectori din cupru sau alama ? Ce parere aveti despre acesti conectori ? http://http://www.audiophonics.fr/en/borniers-borniers-seuls/eizz-ez-304-gold-plated-isolated-binding-posts-pair-p-9902.html Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanbun Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Da, sunt buni. In principiu bornele se prind de o tabla de aluminiu de 2,5-3 mm in spatele boxei, toata treaba e sa fie buna lungimea filetului bornei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ureche Postat Martie 30, 2017 Autor Share Postat Martie 30, 2017 Poti sa-mi trimiti sursa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Avantaj pt voi, bucurestenii. Eu trebuie sa ii iau cu 4 euro bc de la Audioalchemy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ureche Postat Martie 31, 2017 Autor Share Postat Martie 31, 2017 Ce parere aveti despre conectorii Speakon ? Ar fi o alternativa buna in locul conectorilor terminali ? Cei de la Neutrik se gasesc si la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Conectotii Neutrik suporta 30A rms per contact si au rezistenta de contact foarte foarte mica. Se folosesc in aplicatii profesionale. Se gasesc super conectori la Charma Conect http://www.charma.ro/ Pe Maica Domnului, numai giurumele de 2 lei, e pacat sa faci treaba aia cu tiganul la mal... Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ureche Postat Aprilie 5, 2017 Autor Share Postat Aprilie 5, 2017 Pe Maica Domnului, numai giurumele de 2 lei, e pacat sa faci treaba aia cu tiganul la mal... Asta incerc sa evit. Nu vreau sa cumpar conectori de 2 lei. . Posturile de 4 euro buc de la Audioalchemy, cum vi se par ? Conectori speakon arata foarte bine, singura problema pe care o vad, ar fi daca trebuie sa mut boxele pe alt amp, si care nu are conectori speakon. Off topic: Ce grosime a firului de conectare dintre componente folositi? Dar cel pentru filamente ? Oare un fir solid CuAg cu diametrul 0.81 si izolatie de teflon, ar fi suficient pentru componente cat si pentru filmente (2xkt88 3.2A, 2xecc82 0.6A) ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Nu cred ca este suficienta sectiunea pentru acei curenti. Eu zis ca sa folosesti fir plin din cupru de 1,5mm pentru filamente, torsadat, pleci din un soclu in celalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate