tzucul Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Buna seara,detin printre sculele mele vintage un amplituner marantz 4300 pe care as vrea sa-l reconditionez complet.Aveti idee unde as putea sa-l refac?Aparatul se afla in Timisoara.multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzucul Postat Ianuarie 25, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2017 Pai problema e ca nu gasesc pe nimeni local.daca cunoaste cineva un electronist bun in zona dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzucul Postat Ianuarie 26, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2017 Boxele sunt marantz model 920 cu ceva modificari (nu facute de mine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzucul Postat Ianuarie 26, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2017 nu-i stres,il trimit oriunde pe cheltuiala mea numai sa-l fac ca nou.Imi trebuie doar un om responsabil,serios si cu cunostinte sa-l fac sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzucul Postat Ianuarie 26, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2017 Momentan in setup mai am un sansui 8080db legat la niste boxe sansui sp-2700 de care sunt foarte multumit,un pick-up technics sl-1210mk2 cu doza si ac ortofon red 2 si un dac cambridge audio dacmagic plus ptr pc.Eu sunt un mare fan al echipamentelor vechi si un fan al marcii marantz asadar mi-am dorit un aplificator de la ei.L-am prins pe asta la vanzare si l-am luat dar avea probleme la potentiometrele iar acum cu partea finala.Cu siguranta mai are nevoie de imbunatatiri si la altele.Ideea e ca fiind un aparat cu "greutate" m-am gandit ca merita investit in el doar ca mai am nevoie de un om care sa stie ce are de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzucul Postat Ianuarie 26, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2017 Multumesc de recomandare.Am sa-l contactez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate