doc33 Postat Ianuarie 7, 2017 Share Postat Ianuarie 7, 2017 salutari din nou, am incercat sa gasesc o varianta, solutie pentru schimbarea culorii de baza a ecranului de Audiolab,M-dac firmwareul l-am upgradat la ultima versiune, dar culoarea nu stiu daca o pot schimba, doresc pe albastru, culorile mele sunt negru/gri/alb; multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Ianuarie 7, 2017 Share Postat Ianuarie 7, 2017 Sint sigur ca din motive de cost nu au pus decit un display monocrom, deci nu vei putea schimba culoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Ianuarie 7, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2017 Bogdane uite si pe albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 Pune-i o folie-filtru albastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Ianuarie 8, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2017 good Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audio Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 E chestie de white balance la aparatul cu care s -a facut poza, sau de calibrarea monitorului pe care te uiti, eu n-as umbla ,e f frumos asa pe alb, albastru imi pare chicios ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate