sorin12003 Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 As vrea un sfat cu privire la achizitionarea unui amplificator / receiver. Ideea e ca vreau sa redau sunetul unui TV Samsung in niste boxe de podea. Prin acelasi sistem / amplificator as vrea sa pot reda prin bluetooth (am si un receiver BT daca e nevoie) sau muzica de pe CD sau stick. Momentan sunetul trece printr-un convertor optic-RCA noname si un minisistem audio Hi-Fi Panasonic SC-PMX70EG, insa nivelul auditiv redat prin acest sistem (la care am inlocuit boxele originale cu unele de podea custom made) este foarte redus (atat ca volum cat si ca dinamica -- basii lipsesc aproape total) - cam la jumatate din ceea ce sistemul reda de pe CD sau stick USB. Presupun ca problema nu e la convertor deoarece inainte am folosit alta combina pe post de amplificator si sunetul redat de televizor prin acelasi convertor era mult mai bun. Ma gandesc sa inlocuiesc sistemul de mai sus (Panasonic SC-PMX70EG) cu un Receiver Denon AVR-X520BT sau Amplificator Denon PMA-720AE. Inclin spre receiverul Denon AVR-X520BT deoarece are intrare optica si conectivitate bluetooth, insa presupun ca sunetul redat de amplificatorul Denon PMA-720AE este mai calitativ cu toate ca ambele au conform specificatiilor e-mag cam aceeasi putere. Pentru mine nu e foarte importanta puterea cat mai ales fidelitatea. Majoritatea auditiilor le voi face la volum mediu / mic. Va rog daca puteti sa imi dati un sfat. Nu prea inteleg bine diferenta dintre cele doua aparate cu privire la calitatea sunetului oferit. Daca aveti alte sugestii ar fi grozav. Va multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 Bongiorno te uiti prea mult la TV, acum se explica multe din certitudinile si inflexibilitatea ta... Silviule, mergi la prieteni si asculta, aici vei auzi opinii de talibani stereo, eu sunt de parere ca experienta video merge mana-n mana cu multicanal, gasesti receivere SH care nu au treaba cu emag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin12003 Postat Decembrie 22, 2016 Autor Share Postat Decembrie 22, 2016 Multumesc pt sfaturi. Concluzia e ca mai bine merg pe amplificator decat pe receiver. Ceva sfaturi pt alegerea unui amplif bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 Multumesc pt sfaturi. Concluzia e ca mai bine merg pe amplificator decat pe receiver.Ceva sfaturi pt alegerea unui amplif bun? Ce buget ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin12003 Postat Decembrie 22, 2016 Autor Share Postat Decembrie 22, 2016 Despre amplificatoarele de mai jos ce parere aveti? Marantz PM6005 http://www.emag.ro/amplificator-integrat-marantz-pm6005-2-0-60w-negru-pm6005-n1b/pd/D35RWBBBM/?ref=similar-exp_center-1_5&recid=iwyu405s-9wd448anhr9-C.c17_a185.S.SIMILAR-1qsecqa Denon PMA-720AE http://www.emag.ro/amplificator-denon-pma-720ae-negru-pma720aebke2/pd/DVCP2YBBM/?ref=no_results Onkyo A-9010 http://www.emag.ro/amplificator-onkyo-a-9010-negru-a-9010-b/pd/DYM533BBM/?ref=similar-exp_center-1_6&recid=ix0b4ems-jc9evl6pto3-C.c17_a185.S.SIMILAR-1oqrgdt Tangent Ampster BT http://www.emag.ro/amplificator-tangent-ampster-bt-5703959230454/pd/DQFJ93BBM/?ref=others-interested-bought_center-1_1&recid=null Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin12003 Postat Decembrie 22, 2016 Autor Share Postat Decembrie 22, 2016 Multumesc mult pt info. Incep incet incet sa imi fac idee despre domeniu. Tocmai de aia intreb pe un forum audiofil pt ca imi dau seama ca voi vedeti altfel lucrurile stiti o gramada de chestii utile Thanks again man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin12003 Postat Decembrie 22, 2016 Autor Share Postat Decembrie 22, 2016 Buget 1000-2000 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin12003 Postat Decembrie 22, 2016 Autor Share Postat Decembrie 22, 2016 Multumesc pt sfaturi. Concluzia e ca mai bine merg pe amplificator decat pe receiver.Ceva sfaturi pt alegerea unui amplif bun? Ce buget ai? Buget 1000-2000 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 Absolut toate sculele sunt "separate galvanic" de retea, fie ca au surse clasice (cu transformator), fie surse in comutatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 Absolut toate sculele sunt "separate galvanic" de retea, fie ca au surse clasice (cu transformator), fie surse in comutatie. Si tu acum, te-a lovit pedanteria! Bre Silviule, nu ti-am zis ca te alegi cu capul mare? Mergi si asculta ca sa stii ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate