CPT Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 M-am apucat sa fac niste cabluri pentru un coleg mai pretentios. Am cumparat materialele si m-am apucat de treaba. Daca doreste vreun coleg sa testeze si sa asculte cabluri Leco Hand Made, folosind cele mai bune materiale (cablu nemtesc KABELTRONIK, balansat cu sectiune de 0,5mm^2 din Cupru, tresa impletita in X, anti intindere/flexare), mufe neutrik originale, totul lipit cu fludor made in Japan, sa imi lase un PM, voi face 1-2 perechi (la comanda, lungime maxim 2m) si le voi aduce la Jack, la bar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 O avea si Jack bar dar e mic si cu circuit foarte inchis. La Robert e mai mare baru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Noiembrie 11, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2016 Fac si single ended, la comanda, de care vrea clientul, de ala ii fac. Intii il (le) dau la auditie si comparatie cu alte cabluri de firma si apoi discutam de pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate