saulescu Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 Daca la acest tip de receiver,s-au la altul ai de ex. toate boxele cu impedanta de 4ohmi,sobwooferul trebuie sa sa aiba tot 4ohmi s-au intre 4-16? Subul este de tip activ si e prevazut pt.2 iesiri.In meniul lui la setari arata ca se poate seta la 4 si la 6 ohmi si in cartea tehnica scrie 4-16.Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 Nu vad sensul intrebarii, ai sub activ, il tratezi ca pe o cutie neagra, nu te intereseaza ce e in el. Il hranesti cu semnal din iesirea de sub (RCA) a receiverului in intrarea cu RCA a sub-ului. Ce impedanta are dif sub activ nu te priveste si nu influenteaza functionarea receiverului. Nu cred ca 646 asta are iesire amplificata pentru sub pasiv. Daca ar avea atunci iti pui intrebari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saulescu Postat Octombrie 28, 2016 Autor Share Postat Octombrie 28, 2016 Are 2 iesiri de sub preamplificate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 Asa, si? Pre-amplificate, deci semnal mic. Legat la un subwoofer activ pe intrarea de semnal mic, mufe RCA. N-ai treaba cu setari de impedanta sub. Daca ai o problema de semantica e dialog de surzi. Bre, integegi ceva din ce ma obosesc eu aci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saulescu Postat Octombrie 29, 2016 Autor Share Postat Octombrie 29, 2016 Va multumesc de raspunsuri.Am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saulescu Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2016 Zilele trecute am cumparat un subwoofer activ SH marca Canton.Arata bine ,l-am legat la o iesire a receiverului si se aude tare slab si la maxim.am mai umblat la setari si tot asa.L-am pus la alta sursa la un dvd player si cu el se aude bine.Sa aiba "sensibilitatea" de intrare mica si de acea se aude slab? Ce pot face in acest caz? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate