saulescu Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 Va rog daca se poate sa recomandati un cablu bun pentru aceste boxe.Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 Cred ca Jack te poate lamurii cel mai bine, dar intii de toate trebuie sa precizezi si ce model sint, au destule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 Va rog daca se poate sa recomandati un cablu bun pentru aceste boxe.Multumesc! Chiar daca ii spune cablu de boxe el trebuie sa fie "bun" pentru amplificator, de fapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saulescu Postat August 6, 2016 Autor Share Postat August 6, 2016 Boxele sunt Indiana line Tesi 260 si amplificatorul Sony TA-F511 pentru muzica si pentru vizionat filme am un Onkyo 646. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 Va rog daca se poate sa recomandati un cablu bun pentru aceste boxe.Multumesc! Chiar daca ii spune cablu de boxe el trebuie sa fie "bun" pentru amplificator' date=' de fapt.[/quote'] S exact. Ponderea mai mare in alegerea cablului de boxe o are amplificatorul, nu cauneori nuu ar avea de spus ceva important si boxa...... de exemplu Piega "adora" cablurile Chord.... Avind in vedere sony-ul maimodest (fara suparare), intuitia imi spune ca ar trebui sa folosestiun cablu cu sectiune nu prea mare (te mai ajuta la reducerea feedback-ului) , eventual solid core si non capacitiv, inductiv. Un exemplu dw cablu de acest tip e DNN, dar mai pot fi si altele. Daca e litat, as evita somoiog mare cu mii de lite pe conductor, se duce focusul, coerenta.alea sunt entru aparate de sudura de tip Pass, etc. Poti sa te mai uiti la Chord Sarsin, kimber 4pr, 4vs. De ultima instanta m-as uita la cablu de curent monofilar, plin, cupru, cu sectiunea sub 1.5 , s-ar putea sa ai surprize placute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate