maxugogu Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Salut dragi audiofili, spuneti-mi va rog ce brand-uri fac matching bun cu aceste boxe Focal si de care sa ma feresc. Am in vedere Denon si Marantz deocamdata, posibil si Onkyo. Ideea e ca n-am cum audia inainte de achizitie, deci voi cumpara de la distanta blind. Multumesc. LE. bugetul este 500-600 ron, evident ...amp. sh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 La banii astia nu poti gasii decit niste aparate foarte vechi sau foarte modeste, sau cu probleme. Iar daca le iei fara sa le vezi/asculti ai multe sanse sa fi dezamagit. Intre cum suna un aparat la vremea lui acum 15-20 de ani si cum suna acum e cale lunga, depinde de multi factori, cum si cit a fost ascultat, daca si cum a fost reparat, daca a stat nefolosit multi ani in ce conditii a fost pastrat, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxugogu Postat August 2, 2016 Autor Share Postat August 2, 2016 Ok, stiu asta dar eu intrebam ca matching, cu ce brand sunt bine Focal ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxugogu Postat August 2, 2016 Autor Share Postat August 2, 2016 Nu am ce face, trebuie sa risc, oricum nu-i o avere in caz ca dau gres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Daca sunt 706s, atunci sunt un model vechi, nu am o e,perienta vasta cu ele. Totusi nu cred ca as alege denon, mai degraba un technics su v6 cam in acesti bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Cu un Marantz nu ar merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutS Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Am avut in trecut Marantz PM 6010 OSE cu Focal Chorus 715 si cred ca a fost o potrivire chiar buna. Merita incercat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxugogu Postat August 13, 2016 Autor Share Postat August 13, 2016 Multumesc pt. raspunsuri baieti, le-am combinat cu un Onkyo pe post de power si un Luxman ca pre. (ambele din anii `90), suna foarte foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate