saulescu Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Salut!.Sunt nou pe forum,am citit multe postari si as dori sa intreb urmatorul lucru:zilele acestea am achizitionat aceasta boxa centru cu port bass reflex pe spate.Cum as putea sa o orintez ca sa pot obtine rezultate mai bune? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Rezultate mai bune decat ce? Sau altfel spus, la ce fel de rezultate te referi, avand in vedere ca ai postat la sectiunea "Stereo"? Asculti muzica la o singura boxa centru? Este parte dintr-un sistem HT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saulescu Postat Iulie 1, 2016 Autor Share Postat Iulie 1, 2016 Nu m-am exprimat eu corect,face parte dintr-un sistem 5.1.Scuze inca odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate