CPT Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Am construit al doilea Leco Amp V3, putere minim garantata la iesire la 230Vac 2x800W/8R, 2x1500W/4R si 2x2200W/2R Testat pe muzica, sunetul se aude prost din cauza aparatului foto (128kB/sec-stereo ALC) : ">https://www.youtube.com/watch?v=KIAzWS7Pzyo&feature=youtu.be Test bridge in 8 ohmi, echivalent 4 ohmi/canal: ">https://www.youtube.com/watch?v=iUAsatNOd1U&feature=youtu.be Test in bridge pe 4 ohm, echivalent 2 ohmi/canal, fortat pina in limitare termica: ">https://www.youtube.com/watch?v=vYTrGcNk3Wo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 In stinga jos ai pus un condensator lovit. O sa se supere clientul dar poate nu vede. Nu toti ridica capacele sa se uite in interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 Care ar fi acela?!? Posteaza poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 A3a poza de jos in sus . Primul din stinga jos linga colt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
308win Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Ai dreptate , ăla e un condesator lovit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 A3a poza de jos in sus . Primul din stinga jos linga colt. Ce este incercuit cu galben? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Nuuuuuuuu. Nu la sursa SMPS, la amplificator banuiesc. Este electrolytic cu capacul argintiu. Capacul de sus e lovit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
308win Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Aici , stînga jos : http://postimg.cc/image/pb20vza1b/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 Este probabil o iluzie optica din cauza blitzului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
308win Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Poți lămuri cîrcotașii doar cu o poză nouă . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 Nu are sens, amplificatorul nu mai este in posesia mea. Am postat aici pentru cine stie sa aprecieze munca a unui om, nu pentru cine trolleaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Clientul care a dat banii este cel mai important sa te aprecieze. Noi nu contam.Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 Noi nu contam.Succes. Voi care? Vad ca folosesti pluralul pentru o singura persoana... Vad ca doar tu esti "tinar si nelinistit" pe acest topic (ca si pe altele in care postezi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbulescuorlando Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Mie îmi place @CPT. Bravo. Frumos lucrat. Și curat. Felicitări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Iunie 13, 2016 Autor Share Postat Iunie 13, 2016 Era tare daca mai aveam ampliful sa-l putem asculta... Multumesc de aprecieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
308win Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Cînd termin treaba aici in Rîmnicu-Vîlcea o să vin și eu în București la domnul Leco să ascult și să văd V2Mini la întâlnirea aia organizată pe 25 iunie , că deja am toți banii care trebuie și poate apuc și eu kituri din astea bune , că e serie mică și nu se mai face . Asta dacă se mai ține întîlnirea dar eu tot vin la București la domnul Leco . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate