Sari la conținut
HiFi Tech

Erik Truffaz Quartet la Filarmonica Satu Mare, 15 mai 2016


FATHER

Postări Recomandate

Erik Truffaz Quartet/support act: Sophie Hunger


Biletele se vor pune în vânzare începând cu data de 4 aprilie 2016, în zilele lucrătoare între orele 10.00 - 16.00, la sediul Centrului Cultural ”G.M.Zamfirescu”, Bld. Transilvania nr. 3, intrarea din P-ța 25 Octombrie, etajul 2, biroul 1.


Prețul biletului:

30 de lei în perioada 4 aprilie - 6 mai;

40 de lei în perioada 9 - 15 mai;


Informații la telefon 0261768608; 0740597439; 0745385945.


Satu Mare este pe lista orașelor în care Erik Truffaz își prezintă noul album. Erik Truffaz vine alături de quartetul său, la scurt timp după lansarea ultimului său album Doni Doni la celebra casă de discuri Parlophone. Doni Doni care în limba mali înseamnă ”încetul cu încetul” reflectă modul în care acest album a fost construit, după trei ani de pauză, prin colaborarea cu două voci multi-premiate și deja cunoscute pe scena internațională: Rokia Traore și Oxmo Puccino. Venerata Traore și gigantul cântăreț francey de hip hop Oxmo sunt doi artiști diametral opuși care prin muzica Quartetului Erik Truffaz se îmbină impecabil. Albumul Doni Doni se mai bucură de influențele sud-africane din colaborarea cu compania de dans contemporan, Vuyani.

Alături de trompetistul Erik Truffaz, quartetul este întregit de Benoit Corboz la clape, Marcello Giuliani la bass și Arthur Hnatek la tobe. Au la activ vânzări de peste 700.000 de albume și zeci de concerte programate pentru anul acesta în Europa, Canada, SUA.


Sophie Hunger, tânără și talentată artistă elvețiană de pop-folk-blues-jazz va cânta în deschidere la Erik Truffaz Quartet dar vor avea câteva piese și împreună. S-a lansat în 2006, a participat la festivaluri celebre în toată Europa, a scos al cincilea album în aprilie 2015.
Sursa .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar daca actiunea se petrece la mine in municipiu, nu pot sa merg, din motive de familie..

M-am gandit doar sa prezint evenimentul, poate ar fi doritori din judetele apropiate


In Satu Mare, ultima actiune de calibrul asta a fost concertul lui Al di Meola, la care au venit prieteni din Cluj.. So..


PS

Sa nu uit; pe 28 mai puteti urla din toti bojocii "Who the fuck is Alice", ca vine Chris Norman la zilele orasului.. :twisted:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Filarmonica Dinu Lipatti


Clădirea care adăposteşte sala Filarmonicii este o aripă a Hotelului Dacia, şi a fost construită în 1902, în stilul secession. Construcţia este realizată pe zidărie portantă şi planşe din arce de cărămidă pe traverse metalice. Holul are coloane şi două scări care duc la mezanin. Sala de concerte este flancată de colonade. Cupola este bogat ornată şi pictată în elemente de mozaic floral.


Capacitatea sălii este de 400 locuri şi are o acustica excelentă, care o situează între primele cinci săli de concerte din ţară.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.