vjvarta Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 am acest preamp phono cu intrare de 5mv/47kohm. as dori sa stiu daca se poate modifica sa-l fac la 2mv/20kohm. nu ma intrebati de ce , doresc sa stiu doar daca este posibila modificarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjvarta Postat Aprilie 10, 2016 Autor Share Postat Aprilie 10, 2016 ok mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinc Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Eu as schimba ceramicii cu styroflex. Sau cel putin cu Wima FKP sau Vishay 1837. As schimba si electroliticii dar pentru a o face cum trebuie este nevoie de schema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Pt. a mari amplificarea de 2,5x este nevoie de modificarea R din reactie, deci trebuie gasita sau ridicata schema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Stiu, de aceea am si spus ca trebe' schema. Micsorand Rin la sub 1/2 o sa sune o idee mai incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate