vjvarta Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 am observat ca pe anumite pasaje de bass, am un plici in woofer, ca si cum nu vrea sa faca cursa, iar apoi o ia razna ca si cum as mari bassul din control, apoi revine la normal. asta se intampla pe amandoua iesiri de boxe numai pe canalul drept. am schimbat boxele intre ele sa vad daca e de la boxe si nu e cazul. mentionez ca niciodata nu am depasit vol 3 din 10 la auditie deci nu e cazul de forja. inauntru nu sunt contacte imperfecte sau fire dezlipite la conectorii de boxe sau pe mufa aux. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjvarta Postat Aprilie 4, 2016 Autor Share Postat Aprilie 4, 2016 am schimbat intrarea si nu mai sunt probleme. se pare ca e ceva cu dreapta pe aux. cam ce ar putea fi? ceva din comutator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Daca pui o poza cu aparatul desfacut, pot incerca sa te ajut. De situatia asta m-am lovit de 2 ori: Prima data la o scula ce avea un condensator cu "curenti de fuga mari" pe intrare, si a doua oara un releu miniatura din selectorul de sursa, nu facea contact corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjvarta Postat Aprilie 19, 2016 Autor Share Postat Aprilie 19, 2016 de abia am facut rost de manual si zilele astea sa i reglez curentii sa vad daca dispare problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Ok, totusi pune si niste poze www.postimage.org Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate