vjvarta Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 merge inlocuit originalul cu unul cu halogen tot pe 12V? singurul lucru de care ma tem este sa nu se incalzeasca prea tare si sa-mi topeasca plasticul din jur. si inca ceva: am un bazait in transformator...sa ma uit dupa lipituri imperfecte sau ar putea fi altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjvarta Postat Aprilie 1, 2016 Autor Share Postat Aprilie 1, 2016 sa l opresc adica sa l scot de tot caci el este ars de aceea am intrebat de inlocuire. si acum am ascultat mai aproape cu urechea traful si nu bazaie el, practic vibreaza tot cd playerul unneva intre 60 si 100 hz. pe bec scrie 5A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Becul ars pare a fi unul care se folosește la auto. Întreaba la magazinele de piese auto si încearcă sa iei bec cu aceleași valori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 20W este o putere imensa pt un bec intr-un aparat audio. In mod cert originalul avea 1-max.2W, sau poate mai putin. Scrie pe el ceva, dar nu pot citi - citeste tu cu o lupa si posteaza, poate ne lamurim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjvarta Postat Aprilie 1, 2016 Autor Share Postat Aprilie 1, 2016 mot a mot: stanley 12vol5A. am gasit niste becuri vechi de 24V de 2 W. sunt bune? am inteles ca datorita voltajului mai mare ar lumina mai putin ca intensitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Poti incerca si cu un led gros mat sau transparent, face lumina suficienta, insa atentie la limitarea de curent sa nu-l arzi. Functioneaza si in curent alternativ cit si in continuu, insa s-ar putea ca in alterntiv sa aibe efect de flickering, in acest caz pui pe el un capacitor de 100uF si dioda pentru redresare, inseriata cu rezistenta de limitare a curentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 De fapt este "Stanley 12v 0,5A", este valoarea tipică pentru becurile de "scala" de la Stanley. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjvarta Postat Aprilie 2, 2016 Autor Share Postat Aprilie 2, 2016 acum cu becul m-am lamurit. dar cum ramane cu zgomotul trafului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Daca vibreaza mecanic infige cateva scobitori intre carcasa si tole. Daca tace, inlocuiesti scobitorile cu lamele de textolit (sau alt plastic) unse cu putin prenadez. Becurile de 24V puse la 12V vor lumina slab si cam portocaliu. Daca e ok asa, se pot folosi fara nici o pb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate