muffinass Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Buna ziua, Postez si in forum-ul acesta in speranta sa aflu daca se poate face un bypass DIY la conectiile pt. boxe de la unele modele Pioneer SX. Ele arata asa: http://product-images.highwire.com/4743951/5546-6.jpg Cat despre conectoare in sine: http://www.classicaudio.com/images/piospkr.gif Nu sunt indemanatic destul incat sa pot construi un asemenea adaptor, dar as aprecia orice ajutor sau sfat oferit. Cu multumirile de rigoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Nu mi-e clar, nu ai deloc conectorii "A" ? Sau vrei altceva in locul lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muffinass Postat Martie 9, 2016 Autor Share Postat Martie 9, 2016 Nu mi-e clar, nu ai deloc conectorii "A" ? Sau vrei altceva in locul lor? Nu-i am deloc din pacate. Am gasit destule receiver-e Pioneer care necesita adaptorii pt. conectie, dar nici unul din ei nu le au. Ideal, as gasi adaptoarele, dar daca se poate 'construi' ceva asemenator, tot ar ajuta. Eu nu ma pricep deloc la mestesugari electronice, asa ca nici nu mi-ar veni in cap de ce ai avea nevoie sa construiesti asemenea adaptoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjvarta Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 nu mai bine iti pui conectori noi si pt A si pt B? bineinteles cu micile modificari de rigoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muffinass Postat Martie 10, 2016 Autor Share Postat Martie 10, 2016 nu mai bine iti pui conectori noi si pt A si pt B? bineinteles cu micile modificari de rigoare... chiar asta mi-a sugerat si user-ul bizonul22 pe un alt thread. multumesc pentru raspunsuri si sfaturi. intradevar, asta ar fi cea mai eficienta solutie, doar ca nu ma pricep absolut deloc la asa ceva. imi puteti recomanda pe cineva in Bucuresti care ar fi capabil sa mestesugareasca niste conectori noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinc Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Poti folosi asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megaptera Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 foloseste doar iesirea A si pune papuci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate