montecassino Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 Am asamblat pe vremuri, in anii 70 kituri de radio din URSS si IPRS Baneasa. Montajele erau cu amplificare directa tip reflex in gama de UM,cu performante modeste. Prindeau ziua doar posturile nationale, iar seara mai intrau si cativa "straini" care de multe ori se "incalecau" intre ei. Cand propagarea era mai buna se auzea slab si "Vocea Americii". Kiturile de la IPRS Baneasa erau majoritatea cu piese de la rebuturi (tranzistori cu pierderi de amplificare si componente cu valori mari de toleranta). Azi am asamblat insa un montaj radio de buzunar tip superhet dintr-un astfel de kit. De asemenea am facut si montaje din kituri de amplificatoare, emitatoare wakky-takky. O placere sa le asamblezi. Nu se compara la calitate si performante cu ce se gasea pe vremea comunismului venind din URSS sau de la IPRS Baneasa. Daca va place sa surubariti sau aveti copii dornici sa invete radioelectronica va pot ajuta cu procurarea unor astfel de kituri. Preturile sunt intre 150 lei si 200 lei (la cat e dolarul acum). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel oprea Postat Martie 6, 2021 Share Postat Martie 6, 2021 Buna ziua, As dori sa achizitionez un kit radio URSS....daca mai este de actualitate oferta. Multumesc, O zi buna tel. 0722608652 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan72 Postat Mai 22, 2022 Share Postat Mai 22, 2022 Buna ziua, Daca mai este de actualitate anuntul as dori si eu doua kituri rusesti. Tel 0728980357. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wexxler Postat Ianuarie 30, 2023 Share Postat Ianuarie 30, 2023 As dori și eu un kit dacă mai este valabil anunțul. 0774513633 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate