oake Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Stimaţi colegi de forum! Cei împătimiţi cu scule vintage, ca şi mine dealtfel, se izbesc printre altele de fenomenul contactorilor ''push'' mai ales şi nu cei radiali (care sunt mai uşor de servisat). Cei ''push'' au diferite forme şi sunt greu de schimbat...mai ales de găsit. Să îi desfaci e filosofie (ei nu sunt făcuţi pentru a fi desfăcuţi). Dacă îmi aduc bine aminte şi brain a fost atacat pe acest forum pentru o astfel de problemă. Deci ce facem? Dăm cu sprai de contact (preferabil şi cu ungere) şi frecăm contactorul...e o soluţie. Din ce am văzut la mine nu funcţionează. Atunci m-am supărat...şi timp de 3 (trei) zile am şpreiat contactorul (cam de 3-4 ori pe zi) l-am frecat şi ultimul şprai l-am lăsat să lucreze de fiecare dată până la următorul şprai. Vreau să vă spun că în prima zi rezultatul era nul, in a doua zi aşa şi aşa, dar in a treia zi şi-a dat drumul. De atunci nu mai am probleme cu acel contactor. Totul e de răbdare (şi tutun). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Ce spray ai folosit ? Eu am folosit CRC 2-26 cu rezultate foarte bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2015 Eu am folosit BISON contact cleaner spray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate