linkwitzriley Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Salutare, Ca orice audiofil cu pretentii in zona digital-audio detin un DAC separat, si pe langa PC doresc sa-mi ascult si colectia de CD-uri prin acelasi DAC. Avand in vedere ca nu-mi permit un transport dedicat, va intreb ce CD-player sau multi-player (Blu-ray sau DVD) din cele actuale pana in 2000 RON ar presta decent? Daca ar fi Blu-ray m-ar avantaja ca nu am nici un player video si as impusca doi iepuri... Mii de multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru32 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Cauta modele de playere dvd, foste modele de top, de la SONY DENON, MARANTZ, sigur gasesti in banii ai player bun, Ma gandesc ca aceste modele fiind scumpe la aparitie cu siguranta ca au iesire digitala de foarte buna calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris2906 Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Am eu player PIONEER,cu circuit audio separat http://www.hifi-regler.de/shop/pioneer/pioneer_dv-868avi-s_silber.php?SID=d640c38b1034742c6053388d78b8efd6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Si eu recomand un dvd bun. Un dvd Sony folosesc si eu cu rezultate foarte bune. L-am comparat cu un Creek 50 mkII - folosit ca transport, nu ca cd-player. Au fost legate la acelasi dac Rockna. Nici o diferenta intre ele. Dvd-urile, fata de cd-playerele mai ieftine, sunt mai bune pe partea digitala. Editat Noiembrie 6, 2013 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Am eu player PIONEER,cu circuit audio separat Ce inseamna circuit separat audio? Cand e folosit ca cd-player, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris2906 Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Ti-am trimis in privat datele tehnice,teste si calificative cu el.Are un buton separat pe care scrie PURE AUDIO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Butonul acela PURE AUDIO are ''efect'' pe iesirea analogica, nu pe cea digigata, adica cand il folosesti pentru a reda muzica de de un cd. Cred ca opreste anumite circuite in aparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate