megaptera Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Salut, Cunoaste cineva cum functioneaza acel display, ce sunt chestiile alea ? https://toomanyshrimp.wordpress.com/2011/05/06/digital-amp-audio-visual/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbulescuorlando Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Poate fi pentru orbi. Un traducător al notelor in scrierea braille? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megaptera Postat Septembrie 18, 2015 Autor Share Postat Septembrie 18, 2015 Eu m-am gandit ca este mai mult un fel de analizator de spectru, vreun EQ. Mai mult sunt curios de cum functioneaza chestia aia, ce anume pune in miscare punctele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbulescuorlando Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Pe undeva pe site-ul lor am vazut ceva motorase solidare cu un ax....interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Cel mai simplu ar fi fost sa foloseasca tehnologia aplicata la capetele imprimantelor matriceale (aka imprimante cu ace). Este o tehnologie simpla si fiabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate