iulian74 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Salutari, Am cumparat o perche de boxe Arcus as 4, stie cineva sa-mi spuna daca am facut o alegere buna??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Acum te intereseaza, dupa ce le-ai cumparat? Dar cand le-ai cumparat, ca sunt si la vanzare o pereche? Tu esti acel ''iulian ab'' care le vinde? Anuntul e din 20 mai 2015. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaenius Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Salutari, Am cumparat o perche de boxe Arcus as 4, stie cineva sa-mi spuna daca am facut o alegere buna??? Nici nu spui cat ai dat pe ele, nici in ce stare sint si vrei sa-ti spunem daca ai facut o alegere buna. Bine ca nu ne spui ca te-ai insurat si ne intrebi daca ai facut o alegere buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Poate ca exista cineva pe forum care a ascultat aceste boxe, dar in alte conditii, cu alta amplificare. Si chiar daca ar spune ca i-au placut sau nu, gusturile difera. Tu trebuie sa stii daca ai facut o alegere buna... Ma gandesc ca ai intrebat din punct de vedere al sunetului. Iti place sau nu cum suna? De ce le-ai luat? Dupa ce criterii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate