Cismacristian Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Salut, am incercat sa pun crosovaru la boxa , am legat fiecare difuzor unde imi arata pe crossovar, dar se aude foarte incet si cand dau la maxim deabea se aude , vad ca pe crossovar sunt niste pini care au in dreptu lor un minus am tras un minus de la amplificator dar tot nu se aude, astept pareri. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cismacristian Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 E vorba ca dupa ce am incercat sa pun crossoveru se aude ca si cum ar fi dat la minim ,iar difuzoarele de bas nu se aud deloc, nu ma pricep deloc deasta am nevoie de ajutor mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cismacristian Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 Sarma de pe ele e prinsa de placa in ambele parti si pare si bobina prinsa pe mijloc, trasei putin de ele da imi e ca le rup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cismacristian Postat Iunie 19, 2015 Autor Share Postat Iunie 19, 2015 Pai eu doar ce am cumparat 2 crossovere ca cel din poza si vreau sa le folosesc pe astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cismacristian Postat Iunie 19, 2015 Autor Share Postat Iunie 19, 2015 O sa vad ce pot sa fac, mersi mult de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cismacristian Postat Iunie 19, 2015 Autor Share Postat Iunie 19, 2015 Si cu mediile ce fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbulescuorlando Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Ai mare grijă ce modificări faci pe crossover pt că există riscul de a arde amplificatorul. Învață schemele, să nu pui semnalul la masă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cismacristian Postat Iunie 20, 2015 Autor Share Postat Iunie 20, 2015 Nu ma apuc sa fac modificari ca nu ma pricep eu doar vroiam sa le folosesc asa cum le am cumparat, cand le am luat am crezut ca pot sa le montez si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Pierzi vremea cu lazile alea urlatoare , mai bine fericeste un manelist cu ele ... parerea mea . Nu glumesc , chiar pierzi vremea , banii i-ai pierdut deja ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate