adamopel Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 salut ! detin o linie GrundigFine Arts compus din Tuner T12 , CD 3 , Deck CCF3 si Amplificator V2 . Doresc sa achizitionez o telecomanda pentru ele. Am cumparat una deja din Germania , originala si nu imi comanda decat CD-ul. ( Fine Arts Grundig RC-IR System , cod 59802-602.01 ) Va rog sa imi recomandati ce am de facut , sau de cumparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adamopel Postat Martie 23, 2015 Autor Share Postat Martie 23, 2015 AVERTISMENT pentru limbaj agresiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Logitech harmony 650 remote de exemplu, o telecomandă universală care-şi descarcă de pe net. ce device are nevoie Sau seria 800 sau de ce nu 1000 dar ultimele sunt foarte scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adamopel Postat Martie 30, 2015 Autor Share Postat Martie 30, 2015 multumesc pentru sfat am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate