adrianlucian Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Pentru ca a venit timpul sa mai schimb ceva role si curele la o cautare pe net vad ca planeta e invadata cu asa ceva de userul revox_de (ebay) . Are cineva experienta cu acest furnizor? Sunt OK produsele? Ca preturile sunt high spre superhigh multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Februarie 24, 2015 Autor Share Postat Februarie 24, 2015 Am luat role si curele de la userul ebay revox_de. Pentru ca am luat ptr trei mag-uri (5role, 4 curele) am negociat un -10%. Sunt ce trebuie, marfa este OK, le-am montat, alta viata. Propun ptr viitor group-buy, neamtzu' trimite colet numai cu asigurare deci scump DHL-ul. Mai am de luat, daca sunt doritori , sa ne organizam. PS. Mi-a trimis in colet si doua pungute cu jeleuri Haribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaenius Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Cu mare intarziere reply-ul meu (acum am dat peste subiect), dar pentru o curea de casetofon a cerut 4 euro transportul. Nu e mult. Poate s-a mai desteptat intre timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate