Liviu Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 Buna ziua. Voi posta direct topicul ce l-am deschis pe softpedia, e mai simplu de citit, imi puteti raspunde aici. Se merita sa-l duc la cineva sa il repar? http://forum.softpedia.com/topic/997473-problema-amplificator-grundig-v8400-post-foarte-lung/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comanr Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 se gasesc STK uri pe ebay din dezmembrari, doar ca proiectul va fi unul " on the long run" daca cineva este dispus sa astepte o perioada de timp pana apar piese, toate lucrurile se pot repara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 Problema este de fapt, asa cum i-am spus deja si lui Liviu, ca ampliful nu prea merita resuscitarea. E un "integrat" in adevaratul sens al cuvantului, incepand de la procesor pe intrare pentru comutarea cailor si terminand cu etajul final e plin de CI (circuite integrate). Afara de complicareala data de folosirea acestora, schema nu exceleaza prin nimic. E numai parerea mea, bineinteles. Eu unul imi declin "competenta" pentru el. La buna auditie va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate