andreic Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Va salut cu respect stimati colegi! Am acces la o colectie foarte veche de viniluri cu muzica lautareasca si populara. Mi-ar face placere sa incep un priect in timpul liber, si anume sa le inregistrez in format digital si sa le postez pe un site facut de mine. Practic scopul meu nu este profitul ci dorinta de a readuce la viata o mica parte din folclorul roamenesc. Dupa parerea mea sunt albume care nu se mai gasesc acum sub nicio forma, si poate ca ar fi destui oameni care s-ar bucura sa reasculte acei interpreti. Problema mea este ca nu stiu in ce ma bag din punct de vedere legal. As putea sa ma ocup de pagina web si poate si de hosting, dar ma tem ca as putea avea probleme cu copyright-ul. Nu doresc sub nicio forma sa fac ceva ilegal si apoi sa fiu amendat sau mai rau.... M-ar putea sfatui cineva in sensul asta? Multumesc anicipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Cred că trebuie să aștepți un termen (ceva de genul 50 de ani de la apariție) și apoi ești liber să le pui (nu sunt foarte sigur așa că o să întreb exact pe cineva care lucrează în domeniu). Orice disc are copyright, în cazul nostru deținătorul drepturilor trebuie să fie Electrecordul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicumur Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Daca fisierele nu pot fi copiate (nu exista optiunea de download) ci numai ascultate nu cred sa fie mari probleme cu legea copyright-ului - dar asta o spun ca un necunoscator, desigur. Dupa cum a spus si Bibi, incearca sa dai de cineva de la Electrecord, cine stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Septembrie 24, 2014 Autor Share Postat Septembrie 24, 2014 In principiu as vrea ca utilizatorii doar sa le poata asculta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate