hersorin Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Am si eu o mica problema cu vecinul de sus care isi lasa copii sa joace mingea , sa se plimbe cu trotineta , sa impinga scaunele pe parchet prin casa . Am discutat normal dar este imposibil de ajuns la intelegere . Mi-a venit ideea sa ii raspund cu aceeasi moneda . Vreau sa cumpar un subwoofer activ cu intrare de microfon si mai cumpar un microfon . Subwooferul va prins pe plafonul de beton si la fel si microfonul . Cind el va incepe sa bata mingea banuiesc ca microfonul va capta sunetul si il va amplifica de citeva ori in asa fel sa ii tremure si lui placa . Ce parere aveti ar putea functiona acest sistem ? Oare trebuie un microfon mai special ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Un rotopercutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 ...in timp ce tu asculti muzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Septembrie 2, 2014 Autor Share Postat Septembrie 2, 2014 Eu nu il deranjez si nici nu vreau sa il deranjez inutil . Se va deranja singur . Daca va mai face zgomot va tremura plafonul pina se va opri . Daca va fi liniste nu va fi nici el deranjat . Este enervant sa vii de la munca sa incerci sa te odihnesti si incepe miuta deasupra . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Un pumn in ochi nu merge? Am avut o problema de genul asta la apartament si am chemat politia. Prima data nu i-au facut nimic vecinului, a doua oara i-au dat o amenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariutim Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Mai bine legi sub-ul la amplif si-i pui niste rap seara inainte de culcare.Si pune subul pe ceva mobila mai inalta sa fii sigur ca trec vibratiile prin toti peretii.Cu ceilalti vecini te ai bine?Nu de alta dar........................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Septembrie 2, 2014 Autor Share Postat Septembrie 2, 2014 Ma am bine cu toti vecini si chiar nu as vrea sa ii deranjez pe toti . Cei de sub mine chiar erau curiosi ce sistem am pentru ca la ei (cind uneori dau mai tare ) se aude muzica extrem de placut (cred ca le place jazz-ul meu) , se gindeau ca e un fel de studiou . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Am si eu o mica problema cu vecinul de sus .....Cind el va incepe sa bata mingea banuiesc ca microfonul va capta sunetul si il va amplifica de citeva ori in asa fel sa ii tremure si lui placa .Ce parere aveti ar putea functiona acest sistem ? Oare trebuie un microfon mai special ? Nu prea cred ca il va deranja propriul lui zgomot...Eu pe vremuri am rezolvat problema punind discursuri de`ale lui Ceausescu la volum maxim. Evident ca nu a venit nici un militian la use sa-mi ceara socoteala. Din pacate ( ) acum nu mai tine cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 sincer , ca tata a doi baieti 12 respectiv 9 cred ca nu sunt de vina parintii si la mine e o problema doar ca nu au venit cei de jos sa imi zica ...ci le mai cer eu indurare din cand in cand deci le zic de cateva ori sa nu mai traga scaunele..dar degeaba...sa nu mai intre cu rolele in casa...degeaba...mai bat uneori mingea ...nu suntem in permanenta acasa sincer cand sunt 2 baieti intr-o casa va trebui sa sufere vecinii de mai jos...pana mai cresc de ajuns... parerea mea... eu tot ce am reusit sa fac sa ii ajut..nu mai ascult muzica pe boxe de nunti...ci pe hi-fi... s-a cunoscut stima si succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 @hersorin - un rotopercutor pentru efect maxim. Nici un sistem audio nu se ridică nici măcar la genunchiul zgomotului pe care îl face rotopercutorul. Dacă vrei să îi scoți din minți dai câte o gaură la o oră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Radem, glumim, eu zic sa mai incerci si cu vorba buna. Eventual sa-i spui ca si el va putea auzi galagie de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Oricum e o discuție aiurea, de amorul artei. Din câte știu eu, hersorin stă în Belgia, așa că o să vină poliția instant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 In Belgia e ca si in Romania? Naspa. Era o reclama la un site cu vanzari treaba aia cu rotopercutorul. Pe televiziuni din alte tari, ar merge asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Septembrie 3, 2014 Autor Share Postat Septembrie 3, 2014 Politia vine imediat dar nu face nimic doar cu vorba buna. I-am chemat de multe ori dar nu au dat nici o amenda (si au fost chemati dupa 11 noaptea ) . Cred ca mai bine ma mut . Multumesc de recomandari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Cel mai aproape....in Olanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate