cricus Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Salutare. De curand am cumparat aceste casti second hand. Desi sunt f multumit de cum suna aceste casti, ma intreb daca pentru a beneficia de intregul lor potential este nevoie de un amplificatory pentru casti. Momentan folosesc iesirea pt casti a pc-ului sau a cd-playerului Marantz cd 5001 .Muzica ce ascult sunt flac-uri sau cd-uri originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatatodor Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Musai amplificator,mai ales daca sunt pe 600 ohmi.Am si eu versiunea sexttet,dar nu sunt conduse bine de nici un cdplayer din dotare,sau deck...(parca ceva mai bine totusi de un deck din anii 70',banuiesc ca are casca cu phone level mai zdravan...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Musai amplificator,mai ales daca sunt pe 600 ohmi. Nu chiar ... par să fie pe 55 ohm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cricus Postat August 5, 2014 Autor Share Postat August 5, 2014 da. sunt pe 55 ohm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate