Iordache Silviu Postat August 23, 2023 Share Postat August 23, 2023 Salutare! Am nevoie de o recomandare de amplificator, vintage de preferat, in bugetul de 1000 lei. Dacă se poate, când recomandați un amplificator poate îmi recomandați și o pereche de boxe care sa se înțeleagă de minune cu el. Nu caut boxe înalte, să aibă 50-70 cm, poate și mai mici daca sunt bune, buget maxim 1000 lei. Ascult mai toate genurile Mă oprisem la un Onkyo integra a8690 deoarece face parte din categoria vintage și este și cap de serie și are si ieșire preout. Nu știu dacă trebuie neapărat subwoofer, dar nu se știe pe viitor. Camera micuța, aproximativ 20m pătrați și voi sta undeva la 2m fata de sistem. Nu mă pricep la felul/modul sunetului, adică cald sau rece sau mai știu eu cum se numesc, dar tind sa cred că vreau ceva cald, cum am tot citit pe net, ceva englezesc. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate