caguars Postat Decembrie 7, 2021 Share Postat Decembrie 7, 2021 Va salut! Vreau sa cumpar un deck si nu stiu ce sa aleg. Am un amplificator nou Akai AS005RA-750B, am un pickup conectat la el si mai ascult muzica de pe stick in format wav scoase din cd uri audio originale dar parca ar merge si un deck. M-am tot uitat azi si mi-au placut ca aspect: Onkyo TA-300, Akai GX F25, Onkyo TA-2026, Sony TC-FX7, Dual C 828. Nu ma pricep la deckuri, nu am avut niciodata, doar casetofoane. Preturile celor din lista variaza de la 250 lei pana la 650 lei. Sau daca aveti voi alte recomandari. Dar sa fie argintiu deoarece asa este si amplificatorul. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiLLL Postat Decembrie 17, 2021 Share Postat Decembrie 17, 2021 https://www.audioweb.ro/denon-casetofon-deck-vintage-de-top-dr-m-33-hx-silver/ foarte bun,daca il scoti pe la 700-750 este excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate