Martin Alexandru Postat Aprilie 18, 2021 Share Postat Aprilie 18, 2021 Salutare ! Am niște boxe vechi nu stiu dacă sunt făcute acasă sau nu , ambele au câte 6 difuzoare și sunt in niște carcase de lemn , eram curios sa văd cam cum sunt făcute și le-am desfăcut , am observat ca ele sunt conectate direct la o mufa mama jack 6.33 , as dori sa stiu dacă as putea îmbunătăți cumva boxele și cam ce mi-ar trebui . Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbulescuorlando Postat Aprilie 19, 2021 Share Postat Aprilie 19, 2021 Ceva poze, altfel e greu de „ghicit” dacă sunt făcute acsă sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Martin Alexandru Postat Aprilie 19, 2021 Autor Share Postat Aprilie 19, 2021 Deocamdată o am doar pe aceasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate