Sipre Postat Septembrie 22, 2020 Share Postat Septembrie 22, 2020 (editat) Va salut! Imi creez un sistem audio si am nevoie de ajutor in privinta achizitionarii cablurilor. Stiu ca este un subiect controversat, tocmai de aceea ma adresez cunoscatorilor care pot intelege caracteristicile aparatelor si care, desigur, au bunavointa sa-si rupa din timpul lor pentru a-mi oferi un sfat. Asadar sistemul meu este format dintr-un network player Onkyo NS-6170, un amplificator vintage Luxman M-03 si boxe Davis Acoustics Stentaure Serie 30, care vor fi la 1.5-2m de amplificator. Sursele vor fi muzica hi-res de pe Tidal si Deezeer. Am nevoie de un cablu interconnect rca si unul pentru boxe cu connectori tip banana, cabluri care as dori sa nu ma "traga in jos", sa compenseze cumva neconcordantele dintre player si amplificator. Multumesc din suflet celor care isi fac timp sa studieze un pic caracteristicile sistemului pentru a-mi da un sfat. Editat Septembrie 22, 2020 de Sipre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate