Iordache Silviu Postat August 8, 2020 Share Postat August 8, 2020 Buna ziua! Sunt nou pe acest forum si destul de nepriceput in audio. Am 2 intrebari: 1 detin un receiver Sony str-dh190 si vreau sa stiu daca pot pune un subwoofer activ pe el. daca da, cum il leg? 2 doresc sa stiu daca exista compatibilitate intre acest receiver si o pereche da boxe Sony SS-B1000 Receiver-ul zice ca are impedanta 6-12 ohmi, iar boxele sunt 8 ohmi Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harstereo Postat August 8, 2020 Share Postat August 8, 2020 Boxele sunt compatibile însă din poze eu nu vad ieșire de sub. Daca nu ai destul bas încearcă și alte boxe . Stiu ca suna naspa dar iti recomand sa schimbi tot sistemul daca asculti muzica, pt filme este ok si asa. Nota moderatorului - Te rog sa nu mai scrii cu majuscule. Este o subliniere excesiva, pare ca tipi. Ceea ce nu este cazul pe acest forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iordache Silviu Postat August 9, 2020 Autor Share Postat August 9, 2020 ma gandeam la un sw activ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 1- da 2 - da In orice subwoofer activ poti sa intri cu semnal de la orice iesire de tip "line" (luat de dupa butonul de volum). Are el filtru reglabil pt frecventa maxima de iesire; cele cat de cat mai raasarite au si reglaj de faza. Cum se foloseste si cum se regleaza ar trebui sa scrie in manualul de instructiuni. Poti citi 4-5 sau chiar 10 manuale si iti faci o idee cum se folosesc - inainte de a cumpara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iordache Silviu Postat August 9, 2020 Autor Share Postat August 9, 2020 Multumesc de sfat👍 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate