drerd Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Salut, ma intereseaza la o pereche de casti epe Bluetooth over ear pana în 500 RON. Le voi folosi și cuplate la laptop prin fir, laptopul are un Dac Sabre integrat, deci as dori sa aibă și aceasta opțiune cu fir. M-am uitat la câteva optiuni și din ce am văzut mi s-a părut interesanta Sony WH-CH700NB. Având urechile medii spre mari, îmi trebuie ceva cu cupe mai mari, altfel ma dor,de asta m-am și orientat la over the ear. Puteți să-mi recomandati ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbulescuorlando Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Eu aveam așa ceva și le-am completat cu așa ceva. Știu că depășește cu mult bugetul. E doar o idee de comfort suplimentar. Căștile cu BT în ele sunt mult mai grele. Când ascult pe fir dau jos greutatea suplimentară. Am fire diferite pt stație sau telefon. BT-ul fiio este excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drerd Postat Aprilie 29, 2020 Autor Share Postat Aprilie 29, 2020 Din păcate asa ajung sa dublez aproape bugetul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctzzzz Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Daca vrei niste Sennheiser ON EAR, putin purtate, cu tocul original, ti le dau pe ale mele, imi dai orice pret crezi tu ca e rezonabil, eu nu am ce sa mai fac cu ele si nici nu ma complic sa dau anunt. Le poti asculta si pe fir. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drerd Postat Aprilie 29, 2020 Autor Share Postat Aprilie 29, 2020 Mulțumesc, dar cele on ear ma cam apasă pe urechi și nu pot asculta mult timp la ele.. De curiozitate, ce model sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctzzzz Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 (editat) Momentum II Mie mi se par mai confortabile decat cele over ear, am testat de la juniori, ei au din alea. Editat Aprilie 29, 2020 de ctzzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drerd Postat Aprilie 30, 2020 Autor Share Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Azi am testat Sony WH-CH700NB, niște petarde ordinare. Bass egal cu 0, medii și înalte care zgârie pe urechi. Spatialitate 0. Nu înțeleg cum au luat atâtea reviewuri bune pe emag și altele, înțeleg ca multe sunt fake, dar și asa.. Apoi am testat Sony wh-1000 varianta de top, se mai apropia de muzica dar în nici un caz extraordinare. Citisem un review în care niște noname mpow aveau răspuns în frecventa mai bun decât Sony wh700, nu am crezut pana nu am testat. Iar mpow costa 200 RON fata de 500 Sony.. Ca idee, earbuds urile mele fiio f9 pro sunt mult peste wh-1000 și am dat 70 dolari pe ele, comparativ cu 1500 RON cât sunt Sony. Pana și earbuds Akg venite cu telefonul Samsung se aud mai bine. Apoi am testat de curiozitate și Bose 700, la 1800 RON. Intradevar, pot sa spun ca au un sunet echilibrat, plăcut, cu Soundstage decent. Dar nu as da atâția bani pe ele. Am testat cu Samsung ul din dotare cu flac de 80-90 MB, nu mai știu bitrateul, pe Bluetooth. Pe fir am comparat la melodiile lor, fiind legate la un device comun. Știu ca nu e un test ideal, dar ma interesează o performanta decenta pe Bluetooth, nu ma ajuta sa se audă prost pe Bluetooth și foarte bine pe fir. Aman achiziția pana pot asculta și alte modele, sau îmi iau pocnitorile de mpow la 200 RON și dacă nu-mi plac le folosesc la audiobooks. Mai e o variata și ce recomanda colegul cu Audio-Technica și receiver Bluetooth separat, dar îmi e sa nu se simtă greutatea prea mare pe o singura parte datorita receiver ului. Editat Aprilie 30, 2020 de drerd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbulescuorlando Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Nu se simte. Are câteva zeci de grame. Eu chiar nu îmi dau seama câteodată. Și la căștile cu BT înăuntru bateria e tot într-o parte. În altă ordine de idei, mi-am luat și btr3 de la fiio pentru alte considerente, dar cu un cablu scurt folosesc aceleași căști cu BT-ul pus la tricou la gât. Așa poți să îți iei căști chiar și SH decente la prețuri foarte bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate