Sari la conținut
HiFi Tech

Recomandare casti BT over ear, buget 500 RON


drerd

Postări Recomandate

Salut, ma intereseaza la o pereche de casti epe Bluetooth over ear pana în 500 RON. 

Le voi folosi și cuplate la laptop prin fir, laptopul are un Dac Sabre integrat, deci as dori sa aibă și aceasta opțiune cu fir. 

M-am uitat la câteva optiuni și din ce am văzut  mi s-a părut interesanta Sony WH-CH700NB. 

Având urechile medii spre mari, îmi trebuie ceva cu cupe mai mari, altfel ma dor,de asta m-am și orientat la over the ear. 

 

Puteți să-mi recomandati ceva? 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi am testat Sony WH-CH700NB, niște petarde ordinare. Bass egal cu 0, medii și înalte care zgârie pe urechi. Spatialitate 0.  Nu înțeleg cum au luat atâtea reviewuri bune pe emag și altele, înțeleg ca multe sunt fake, dar și asa.. Apoi am testat Sony wh-1000 varianta de top,  se mai apropia de muzica dar în nici un caz extraordinare.  

 

Citisem un review în care niște noname mpow  aveau răspuns în frecventa mai bun decât Sony wh700, nu am crezut pana nu am testat.  Iar mpow costa 200 RON fata de 500 Sony.. 

Ca idee, earbuds urile mele fiio f9 pro  sunt mult peste  wh-1000 și am dat 70 dolari pe ele, comparativ cu 1500 RON cât sunt Sony.  Pana și earbuds Akg venite cu telefonul Samsung se aud mai bine. 

Apoi am testat de curiozitate și Bose 700, la 1800 RON. Intradevar, pot sa spun ca au un sunet echilibrat, plăcut, cu Soundstage decent. Dar nu as da atâția bani pe ele. 

Am testat cu Samsung ul din dotare cu flac de 80-90 MB, nu mai știu bitrateul, pe Bluetooth. Pe fir am comparat la melodiile lor, fiind legate la un device comun. 

 

Știu ca nu e un test ideal, dar ma interesează o performanta decenta pe Bluetooth, nu ma ajuta sa se audă prost pe Bluetooth și foarte bine pe fir. 

Aman achiziția pana pot asculta și alte modele, sau îmi iau pocnitorile de mpow la 200 RON și dacă nu-mi plac le folosesc la audiobooks. Mai e o variata și ce recomanda colegul cu Audio-Technica și receiver Bluetooth separat, dar îmi e sa nu se simtă greutatea prea mare pe o singura parte datorita receiver ului. 

Editat de drerd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu se simte. Are câteva zeci de grame. Eu chiar nu îmi dau seama câteodată.  Și la căștile cu BT înăuntru bateria e tot într-o parte.

În altă ordine de idei, mi-am luat și btr3 de la fiio pentru alte considerente, dar cu un cablu scurt folosesc aceleași căști cu BT-ul pus la tricou la gât. Așa poți să îți iei căști chiar și SH decente la prețuri foarte bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.