Alexandru922 Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 Buna ziua as dori putin ajutor in proiectarea unui subwoofer cu difuzorul tiw 250-xs 8ohm Am incercat diverse aplicatii si nu am reusit sa ajung la niste valori am proiectat o incinta acustica la sfatul cuiva si nu suna deloc bine mdf de 19 mm caracteristici difuzor fs 33hz re 5,6ohm qms5.21 qes 0,35 qts 0,33 vas 66litri sd 324cm patrati mms 49g bl 13txm le 1.7 mH greutate totala 5.3 kg diametru 25cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 (editat) Ai nimerit exact sectiunea potrivita a forumului. ia de aci : Vb+34litri Fb 40,2Hz F-3dB 44,4 Hz Diam port 10cm Lungime port 35,6 cm. Difuzorul nu e bun ptr subwoofer, va iesi o lesinatura. Sa dai 800 lei pe ceva inadecvat scopului... iei sub activ sh bunut de banii astia Editat Martie 24, 2020 de adrianlucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru922 Postat Martie 24, 2020 Autor Share Postat Martie 24, 2020 Acum 4 ore, adrianlucian a spus: Ai nimerit exact sectiunea potrivita a forumului. ia de aci : Vb+34litri Fb 40,2Hz F-3dB 44,4 Hz Diam port 10cm Lungime port 35,6 cm. Difuzorul nu e bun ptr subwoofer, va iesi o lesinatura. Sa dai 800 lei pe ceva inadecvat scopului... iei sub activ sh bunut de banii astia Ce dimensiuni sa aiba incinta unde amplasez portul dar difuzorul? Aceasta varianta am incercat-o si se aude rau de tot https://www.visaton.de/en/products/subwoofer/sub-t-2550/bauanleitung am vazut pe alte forumuri din strainatate cum ca fratele mai mic tiw200 ar fi ok pentru subwoofer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 (editat) Nenea, ai inteles ce ai citit? Nu e bun de subwoofer de aia se aude nasol. Pana si in link-ul dat de tine visaton recunoaste ca : " The missing low-bass (approx. 3 dB at 35 Hz) can easily be compensated for by applying a little electronic bass boos". Mai e si tras de par ptr ca difuzorul cade -3dB la 44,4Hz. Ce rahat de subwoofer de buget e ala la care applying a little electronic bass boos ? Aaa, ca esti avansat si vrei un sub intr-o cana atunci vezi Linkwitz transform. Un nene moderator sa mute asta la Diy. Editat Martie 24, 2020 de adrianlucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate