djleco Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 (editat) Ceea ce prezint acum a fost realizat acum circa 2 ani, nu este o noutate dar impartasesc si cu toti colegii amatori de DIY de aici. Am facut o mica pauza cu domeniul pro (momentan doar reparatii) si am vrut sa vad cum "se misca" partea home use, asa ca un studio. Proiectul a fost de un real succes, mi-am pastrat si mie 2 buc pentru a realiza un amplificator cap coada, pentru mine. Modulele sint clasa AB curata si ofera in jurul a 180-200W/8 ohmi si minim 350W/4 ohmi la +/- 60Vcc alimentare (stabilizata). Las pozele si filmarile sa vorbeasca, daca aveti intrebari tehnice si nu ati inteles din filmari (esentiale), va stau la dispozitie. Sa scuzati micile greseli de exprimare din unele filmari, deh conditiile de lucru si de filmare nu au fost cum mi-as fi dorit. Raspuns in semnal dreptunghiular la 10kHz/8 ohmi Raspuns in semnal dreptunghiular la 100kHz/8 ohmi Rise time la 20kHz si 2W/8 ohmi Forma sinusoida iesire la 1,5MHz/8 ohmi Raspuns pe sarcina capacitiva 1uF+8 ohmi Detaliu raspuns pe sarcina capacitiva 1uF+8 ohmi Forma tensiune pe iesire la scurtcircuit (<0.1 ohmi sarcina) Triac crowbarr la mai putin de 5Hz out, incepe sa actioneze Diverse masuratori din timpul reglajelor Urmeaza citeva filmari. Editat Martie 20, 2020 de djleco 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
electroacustica Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 Am fost curios de un astfel de montaj, sau varianta a 3-a. Nu am apucat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Martie 20, 2020 Autor Share Postat Martie 20, 2020 (editat) Editat Martie 20, 2020 de djleco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Martie 20, 2020 Autor Share Postat Martie 20, 2020 (editat) Si ceva pe muzica, un amplificator Yamaha, ce a primit viata din nou cu aceste 2 module, scuzati calitatea audio, este la 44,1kHz/16bit/128kbps. Editat Martie 20, 2020 de djleco 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate