kane Postat Februarie 12, 2020 Share Postat Februarie 12, 2020 Va salut, am un dvd player Oppo la care nu functioneaza nici iesirea digitala coaxiala, nici cea optica. Exista terminalele dar se pare ca americanilor li s-a terminat programul cand l-au facut pe asta. Este cineva care e interesat de realizarea acestor conexiuni, evident contra cost, e posibil asa ceva? Mai am un cd player vintage, prevazut doar cu iesire analogica, e posibila montarea uneia digitala, adica sa am posibilitatea de a-l folosi doar ca transport..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Februarie 12, 2020 Share Postat Februarie 12, 2020 1)Oppo este o companie chinezeasca nu americana. 2)Chinezii sint constiinciosi si stau peste program, mai mult ca sigur ca este defect nu pleca asa din fabrica. 3)Se poate teoretic orice, problema este cit de rentabil este. Gasesti la sh o gramada de plaiere vintage cu iesiri digitale la bani mult mai putini decit te-ar costa modificarea. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kane Postat Februarie 12, 2020 Autor Share Postat Februarie 12, 2020 Bogdan, stiu, Oppo se face in China, intr-adevar dar la baza e o echipa din SUA. Nu cred ca e defect, mai degraba inclin sa cred ca au lasat la alegerea clientului eventualul up-grade. E adevarat ca sunt multe "trancote" vintage care au iesire digitala dar nu si care au un transport deosebit. Player-ul la care vreau eu tichia de margaritar e un CEC cu un sistem de clampare a discului...de ma unge pe ochi 😁 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Februarie 13, 2020 Share Postat Februarie 13, 2020 Exista cd dvd/playere la care daca se activeaza modul pure direct sunt dezactivate iesirile digitale. Sfatul meu este sa dezactivezi acest mod, daca exista sau sa cauti in meniu, poate a fost dezactivata functia.. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate