yo3icw Postat Ianuarie 23, 2020 Share Postat Ianuarie 23, 2020 Va salut! Detin un av receiver Marantz SR 5011 si, de curand, am achizitionat inca un amplificator stereo tot Marantz PM 7000N pe care il folosesc pt muzica.Am conectat pe iesirea pre out al av receiever-ului canalele fata in intrarea de auxiliar ale Marantz PM 7000N. Deoarece din Marantz PM7000N am si iesire de subwofer, vreau sa conectez si subwoferul tot la el, in ideea sa il folosesc si pt muzica.Stie cineva daca un av receiver face semnal pt subwofer din canalele fata sau are un canal dedicat doar pt subwofer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo3icw Postat Ianuarie 24, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2020 In manual nu specifica nimic referitor la intrebarea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Ianuarie 24, 2020 Share Postat Ianuarie 24, 2020 Canal dedicat ai daca sunetul este 5.1, Dolby, DTS sau ce o fi. De regula filmele au coloana sonora 5.1 dar sint si inregistrari audio. Insa banuiesc ca tu vrei sa asculti muzica inregistrata pe doua canale stereo L+R in format 2.1 L+R+SW In acest caz receiverul o sa redirectioneze bass-ul catre subwoofer si este probabil ca tu sa poti seta frecventa de taiere si egalizatorul din meniu. Ce nu pricep eu ce faci cu boxele de pe fata ale receiverului daca asculti pe PM 7000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo3icw Postat Ianuarie 24, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2020 Boxele de pe fata sunt conectate in PM 7000N.Motivul pt care as vrea sa conectez sub la Marantz pm 7000 este ca vreau sa il folosesc si la muzica.Daca tu spui ca iesirea din av receiver este un canal dedicat nu am cum sa fac asta, dar, in cazul asta voi trage 2 cabluri pina la sub si, in functie de ce folosesc schimb cablul.Urata treaba, asta nu vroiam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Ianuarie 24, 2020 Share Postat Ianuarie 24, 2020 M-ai cam bagat in ceata. Sa inteleg ca SR5011 merge fara boxe pe fata doar centru si rear sau cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo3icw Postat Ianuarie 24, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2020 Exact!Ce i ciudat in asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate