Sari la conținut
HiFi Tech

Intrebare


yo3icw

Postări Recomandate

Va salut!

Detin un av receiver Marantz SR 5011 si, de curand, am achizitionat inca un amplificator stereo tot Marantz PM 7000N pe care il folosesc pt muzica.Am conectat pe iesirea pre out al av receiever-ului canalele fata in intrarea de auxiliar ale Marantz PM 7000N.

Deoarece din Marantz PM7000N am si iesire de subwofer, vreau sa conectez si subwoferul tot la el, in ideea sa il folosesc si pt muzica.Stie cineva daca un av receiver face semnal pt subwofer din canalele fata sau are un canal dedicat doar pt subwofer?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Canal dedicat ai daca sunetul este 5.1, Dolby, DTS sau ce o fi. De regula filmele au coloana sonora 5.1 dar sint si inregistrari audio. Insa banuiesc ca tu vrei sa asculti muzica inregistrata pe doua canale stereo L+R in format 2.1 L+R+SW In acest caz receiverul o sa redirectioneze bass-ul catre subwoofer si este probabil ca tu sa poti seta frecventa de taiere si egalizatorul din meniu. Ce nu pricep eu ce faci cu boxele de pe fata ale receiverului daca asculti pe PM 7000.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Boxele de pe fata sunt conectate in PM 7000N.Motivul pt care as vrea sa conectez sub la Marantz pm 7000 este ca vreau sa il folosesc si la muzica.Daca tu spui ca iesirea din av receiver este un canal dedicat nu am cum sa fac asta, dar, in cazul asta voi trage 2 cabluri pina la sub si, in functie de ce folosesc schimb cablul.Urata treaba, asta nu vroiam...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.