magix29 Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Buna seara, Am niste boxe micute englezesti si s-a ars unul dintre tweetere. As fi incercat sa-l inlocuiesc , de fapt sa le inlocuiesc pe amandoua dar datorita formei nu gasesc ceva asemanator ca forma si dimensiune - adaptarea la filtru fiind de altfel o alta problema dar mai abordabila totusi. Singura solutie care mi-a fost recomandata este rebobinarea. Din cat am citit pe forumuri , cel mai bun in acest domeniu , din Bucuresti cel putin reiese a fi domnul Aldea. Ma poate cineva ajuta sa intru in legatura cu dansul , va rog ? Multumesc foarte mult anticipat pentru intelegere si ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coax Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Salut, ti-am lasat mesaj PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magix29 Postat Ianuarie 8, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2020 Buna seara, MULTUMESC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate