oake Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Banuiesc ca este o excrocherie...ca de altfel cam tot ce se intampla la noi. Tot imi apare pe smart reclama lor. Ma uit pe google si vad doar ce spun ei . Tentatia e mare...daca vezi cat de "indestructibil" e si ce poate sa faca te duci repede la portofel (sau marog). Ei spun ca bateria acumulator dureaza 33 de luni. Suntem cumva in zona crepusculara? Mie personal imi miroase a carpa arsa. Poate vreunul din colegi stie ceva in plus. Va multumesc pentru rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Octombrie 26, 2019 Autor Share Postat Octombrie 26, 2019 Cu scuzele de rigoare am gresit locatia postarii. Rog sa fiu mutat la Cafenea (sau cel putin asa cred eu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Octombrie 27, 2019 Autor Share Postat Octombrie 27, 2019 In primul rand multam admin pentru mutare...ma simteam aiurea acolo cu subiectul asta. Ei nu ca mi se face rau! Am gasit ceasul respectiv pe ebay la 12 GBP....l-am gasit si la 10GBP cu mici deosebiri. Mare atentie colegii!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Noiembrie 13, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2019 In sfirsit mi-a venit ceasul mult asteptat. Ce pot sa spun: geamul pare din Gorila 4 (geamul securizant pentru smarturi). Corpul este dintr-un material plastic, rasina...ce-o fi, spetele e din inox prins cu patru surubele, cureaua este dintr-un latex foarte placut la atingere, e destul de mare si placut la purtat. Bateria e litiu ion care se gasaste si nu costa mai mult de 10-12 lei una buna. I-am bagat aplicatia pe smart dar imi cere multe accesuri inclusiv la SMS. Prin SMS primesc codul de acces la card. O sa vina un prieten la mine mai priceput ca sa vedem cat de smart este. Oricum nu e cu GPS dar comunica prin BlueTooth cu smartphonul. Una peste alta imi place...sa vedem in timp cum se comporta. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Noiembrie 14, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2019 (editat) Inca ceva: al meu a venit din UK (desi totul se face in Cina)....altele vin din asia (usor sau mai mult modificate). O fi si asta un criteriu. Oricum iti creaza senzatia de military watch. Eu nu suport ceasurile cu afisaj digital, dar asta mi sa parut de bun gust. Imi place mult cum arata, cum se vede, cum se simte. la un momentdat ma uitam la un concurs dintre un american si un englez in constructia unei motociclete chopper de la zero. Americanu' a facut una complicata in detalii, incarcata cu mult crom (parca era un candelabru dintr-un castel cu "țuguie" tiganesc), dar englezul a facut un design zvelt, negru mat spre gri sobolan, cu niste dungi rosi minimaliste care-i subliniau liniile de fuga, pe ici pe colo cate putin crom... ce sa mai spun, o opera de arta. Cine credeti ca a castigat...americanu' (concursul se tinea in SUA) Exact asta e senzatia despre ceasul asta...parca e conceput de englez. Editat Noiembrie 14, 2019 de oake 1 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Noiembrie 23, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2019 E doar prima impresie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate