boggy63 Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Azi dimineata mi s-a insurubat ceva prin creier:ce ar fi daca am posta fiecare ,mai mult sau mai putin vizibil,lista cu vinilurile pe care le are?Nu ca un acces de megalomanie,ci ca un ajutor pentru ceilalti si pentru noi insine,pentru a identifica sau a gasi titlluri pe care si le doreste,sau pentru a oferi ,la schimb,la vinzare,pentru inregistrari,numiti-o cum vreti,titlurile pe care le considera ca nu se mai potrivesc gusturilor sale,sau au aparut duplicate sau sau sau....pot fi atitea motive. L-as considera UTIL,mai ales ca exista multe discuri rare si chiar foarte rare,sau dorite foarte mult de unii . De asemeni.ar ajuta mult pe fiecare in inventarierea colectiei proprii de viniluri!Personal,am inceput sa fac o lista cu ce ea ce am ,ordonata pe ani,casa discuri,stare disc/coperta....Oricum aceasta lista se va actualiza foarte des,pentru ca multe titluri vor veni sau vor pleca. De exemplu,caut de imi sar capacele primele doua albume Rod Stewart,din '69 si '70!De ce sa le iau de pe discogs,cind cineva de pe acest forum le are?Nu? Ce ziceti?Va astept cu feedbackuri,poate reusim sa facem ceva frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 E o idee bună mă bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggy63 Postat Aprilie 18, 2014 Autor Share Postat Aprilie 18, 2014 super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Am descoperit recent Discogs și m-am apucat să-mi listez acolo colecția ( treaba e în lucru, decamdată am listat doar CD-urile, mai am puțin și le termin - urmează și plăcile ). E foarte ușor de folosit, alegi varianta pe care o ai și ai completate toate detaliile posibile ( au fost destul de puține albume pe care nu le-am găsit acolo ). http://www.discogs.com/user/bibi.audiofil/collection Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate