paulral Postat Octombrie 6, 2019 Share Postat Octombrie 6, 2019 Pentru astăzi, un pic de mecanică. Un amic mi-a adus un C6200 Automatic cu probleme pe partea mecanică a casetofonului. I-am spus din prima că e vorba de vechea problemă a Grundig-ului - rotile dintate din mecanism. 12 euro pe ebay, vine din Cehia. Am prins poftă de lucru şi am deschis CF-ul 5000 pe care-l tineam prin garaj. Suferă de aceleaşi probleme: rotitele dintate. L-am echipat cu curele noi, asteptam noile piese 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulral Postat Octombrie 6, 2019 Autor Share Postat Octombrie 6, 2019 La CF-5000 este necesar setul format din 3 rotite. 35 euro. Se merită? Dacă ar fi fost un 5500 era altă mancare de peste. De la 5500 am placile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulral Postat Octombrie 7, 2019 Autor Share Postat Octombrie 7, 2019 Nu am găsit. Cine se ocupă de manufacturarea lor nu doreste să aibă competitori pe piată. Bănuiesc că e ceva muncă să introduci mărimile fiecărei rotite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulral Postat Octombrie 7, 2019 Autor Share Postat Octombrie 7, 2019 Imagini cu interiorul In asteptarea rotitei, am rezolvat iluminarea indicatorului de tuning. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulral Postat Octombrie 9, 2019 Autor Share Postat Octombrie 9, 2019 Vechi discutii: originalitate vs functionalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulral Postat Octombrie 15, 2019 Autor Share Postat Octombrie 15, 2019 C6200 rezolvat. Urmează CF-5000 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulral Postat Octombrie 30, 2019 Autor Share Postat Octombrie 30, 2019 Noutati: au sosit rotitele pentru CF-5000, le-am montat dar nu am scăpat de probleme. In play platoul cu capetele nu se ridică suficient, din cauza unei piese care nu face cursa completă. se pare că e vorba de o tijă stramba Mai studiez dar am pus deck-ul la vanzare, poate cineva are o mecanica bună şi are nevoie de rotite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[email protected] Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 La 30.10.2019 la 22:43, paulral a spus: Noutati: au sosit rotitele pentru CF-5000, le-am montat dar nu am scăpat de probleme. In play platoul cu capetele nu se ridică suficient, din cauza unei piese care nu face cursa completă. se pare că e vorba de o tijă stramba Mai studiez dar am pus deck-ul la vanzare, poate cineva are o mecanica bună şi are nevoie de rotite. La 30.10.2019 la 22:43, paulral a spus: Noutati: au sosit rotitele pentru CF-5000, le-am montat dar nu am scăpat de probleme. In play platoul cu capetele nu se ridică suficient, din cauza unei piese care nu face cursa completă. se pare că e vorba de o tijă stramba Mai studiez dar am pus deck-ul la vanzare, poate cineva are o mecanica bună şi are nevoie de rotite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[email protected] Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 (editat) Salut. Am si eu un cf 5000 cu probleme la angrenaj, dar inainte de a comanda setul de reparatie as vrea sa va intreb daca este normala crapatura de la bucsa prin care iese axul cabestanului . Se vede in poza atasata. Editat Martie 27, 2020 de [email protected] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulral Postat Martie 27, 2020 Autor Share Postat Martie 27, 2020 Salut, nu mai am deck-ul pentru a va da un raspuns exact. Din cate vad acel spatiu este taiat perfect, de aceea cred ca este asa din fabricatie. Oricum, axul trece prin acea bucsa din bronz iar acolo frecarea este mica, nu cred ca ajunge sa se roteasca si bucsa. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulral Postat Martie 27, 2020 Autor Share Postat Martie 27, 2020 Am revazut si imaginile postate mai sus si vad ca la deckul meu nu era vizibila acea fanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[email protected] Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 de pe ce furnizor ati luat piesele ? le-am vazut si eu pe ebay dar mai scump de 12 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulral Postat Martie 28, 2020 Autor Share Postat Martie 28, 2020 userul este appleof666sodom si este din Polonia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate